Yleistä

Yksityisasiakkaiden tilaamat kuvaukset


-Kaikissa yksityishenkilöiden kuvauksissa asiakas saa valmiit suuret JPEG kuvatiedostot itselleen henkilökohtaisin käyttöoikeuksin.

-Kuvan päälle ei ole kirjoitettu valokuvaajan copyright / tekijänoikeus merkintää.

-Kuvat tallennetaan salasanalliseen kuvagalleriaan nettiin, josta voi ladata kuvat helposti. Myös ystävät ja sukulaiset voivat hakea kuvia sieltä. Kuvat voi itse printata haluamassaan paikassa.


-Kuvagalleria on tallennettu kolmeksi kuukaudeksi tai sopimuksen mukaisesti.

-Jos valmiit kuvat toimitetaan muistitikulla, lisähinta on 25€.

-Kuvausmaksu maksetaan ennen kuvausta. Hääkuvauksissa perin varausmaksun.

-Kuvat valmistuvat noin 2-8 viikon sisällä siitä, kun kuvat eli koevedokset on valittu nettigalleriasta asiakkaan toimesta muokattavaksi ja kuvalista on lähetetty valokuvaajalle muokattavaksi.

-Valmiiden kuvien määrään vaikuttavat monet seikat kuten valaistus, kuvauspaikka sekä kuvausaika.

-Mahdolliset kuvankäsittelyn toiveet otetaan huomioon ja ne voivat vaikuttaa kuvaushintaan.

 -Teen kuvaustarjouksen annettujen toiveiden pohjalta.

 

 

KUVAUSSOPIMUKSEN SISÄLTÖ  (Muut kuin hääkuvaukset)

 

Tässä on jokaisen kuvauskokonaisuuden sisältö eriteltynä (x:t korvataan halutulla tuntimäärällä ja kuuluvalla kuvamäärällä):

Hääkuvaus x h, lisätunnit 100€/h
Kuvapakettiin sisältyy kuvia x kpl. Kuvat toimitetaan pääosin värikuvina. Lisäkuvat: tarkemmin muokatut kuvat 40€/kpl ja perusmuokatut kuvat 5€/kpl. Kuvista toimitetaan sekä webkäyttöön- että paperitulostukseen sopivat digitaaliversiot.   

Kuvat ovat JPEG-muodossa ja sRGB-väriavaruudessa ellei toisin sovita.

 

KUVIEN VALITSEMINEN JA TOIMITUS

Asiakas valitsee kuvat kuukauden sisällä siitä, kun hän on saanut kuvat nähtäväksi nettigalleriaan. Kun asiakas on valinnut kuvat ja lähettänyt kuvavalinnat valokuvaajalle, niin kuvien toimitusaika tästä eteenpäin on n. 2-8 viikkoa. 

 
Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa salasanasuojatussa nettigalleriassa. Toimituksen viivästyminen on mahdollista ainoastaan seuraavissa tilanteissa (pakottava este): vakava vammautuminen, sairaus tai kuolema.

 
TEKIJÄNOIKEUDET


Valokuvaaja omistaa kaikki kuvien tekijänoikeudet (ainoastaan valokuvaajalla on oikeus muokata valokuvia). 

Internetiin kuvia laitettaessa on kuvien yhteydessä on mainittava valokuvaaja: Heikki Vertanen Photography.

Valokuvilla on vapaa yksityinen käyttöoikeus. 

Valokuvaajalla on lupa käyttää valokuvia omilla kotisivuillaan ja portfoliossaan, ellei toisin sovita. Sopimuksessa käydään läpi nämä kohdat erikseen niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Tästä asiasta voi olla jo yhteydessä ennen tarjouksen hyväksymistä ottamalla kuvaajaan yhteyttä, jos teillä on erityistoiveita.

 

KUVAUSSOPIMUS

 

Teen kuvauksesta aina kirjallisen sopimuksen, jotta kummatkin osapuolet voivat luottaa siihen, että sovitut asiat hoidetaan asianmukaisesti. Sopimuksessa käydään läpi kuvauspaketin sisältö, oikeudet ja vastuut jne., kaikki mahdollinen a:sta ö:n. 

 

VARAUSMAKSU

 

Laskutan varausmaksuna 30 % totaalisummasta varauksen yhteydessä. Kun varausmaksu on maksettu, on sovittu aika varmistetusti varattu juuri teille. Varausmaksua ei palauteta, mikäli perutte kuvauksen. Jos itse joudun perumaan kuvauksen, maksan varausmaksun takaisin, mutta en peru kuvausta kuin pakottavan esteen sattuessa eli vakavan vammautumisen, sairauden tai kuoleman johdosta. Kokonaissummasta jäljellä olevan osan laskutan ennen kuvausta ja lisätilaukset erikseen toimitusten yhteydessä.

 

Hinnat (sis ALV 24%). 

 

Powered by PhotoDeck