Hääkuvaus

 

HÄÄKUVAUSHINNAT

 

Kuvauspakettien hinnat vaihtelevat 390:sta eurosta aina 1790:een euroon. Hinta määräytyy kuvaustuntien ja muokattavan kuvamäärän mukaan. 

 

 Alustavia hinta-arvioita (kysy ihmeessä tarjous, sillä olen valmis neuvottelemaan paketeista ja hinnoista):

 

 

1h potrettikuvaus 390 € PK-seudulla tai Lohjan lähialueilla,     5 tarkemmin muokattua kuvaa ja 20 valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa, Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen välityksellä

 

2h potrettikuvaus + muuta kuvausta  550 € PK-seudulla tai Lohjan lähialueilla,   6 tarkemmin muokattua kuvaa + enint. 50  valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa    

            Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen välityksellä

  

4h hääkuvaus 890 €,    PK-seudulla tai lähialueilla, 5 tarkemmin muokattua kuvaa + enint. 100 valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa  (lisäksi mukaan kaikki muokkaamattomista kuvista 1024 resoluutiolla ja ns. kotikäyttöoikeudella)

           Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen välityksellä

 

6h hääkuvaus 1190 €, PK-seudulla tai lähialueilla, 6 tarkemmin muokattua kuvaa + enint. 200 - 300  valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa  (lisäksi mukaan kaikki muokkaamattomista kuvista 1024 resoluutiolla ja ns. kotikäyttöoikeudella)

           Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen välityksellä

 

 

8h hääkuvaus 1390 €, PK-seudulla tai lähialueilla, 10 tarkemmin muokattua kuvaa + enint. 300 - 500 valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa  (lisäksi mukaan kaikki muokkaamattomista kuvista 1024 resoluutiolla ja ns. kotikäyttöoikeudella)

              Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen tai kasvotusten (lähialueet).

 

 

10h hääkuvaus 1490 €, PK-seudulla tai lähialueilla, 10 tarkemmin muokattua kuvaa + enint. 300 - 500 valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa   (lisäksi mukaan kaikki muokkaamattomat kuvat 1024 resoluutiolla ja ns. kotikäyttöoikeudella)

               Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen tai kasvotusten (lähialueet).

 

12h dokumentaarinen hääkuvaus 1690 €, PK-seudulla tai lähialueilla, 20 tarkemmin muokattua kuvaa ja enint. 400 - 500 valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa  (lisäksi mukaan kaikki muokkaamattomat kuvat 1024 resoluutiolla ja ns. kotikäyttöoikeudella)

                Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen tai kasvotusten (lähialueet). 

 

X h eli koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus 1790 €, PK-seudulla tai lähialueilla, 20 tarkemmin muokattua kuvaa ja enint. 400 - 600 valokuvaajan valitsemaa perusmuokattua kuvaa (lisäksi mukaan kaikki muokkaamattomat kuvat 1024 resoluutiolla ja ns. kotikäyttöoikeudella).

               Sisältää aloituspalaverin joko internetin/puhelimen tai kasvotusten (lähialueet).

 

 

Hinnat määräytyvät lopulta kuvaustuntien ja kuvamäärän mukaan. 

 

HÄÄKUVAUSSOPIMUKSEN SISÄLTÖ 

 

Tässä on jokaisen kuvauskokonaisuuden sisältö eriteltynä (x:t korvataan halutulla tuntimäärällä ja kuuluvalla kuvamäärällä):

Hääkuvaus x h, lisätunnit 125 €/h (sis. Alv 24 %)
Kuvapakettiin sisältyy potrettikuvia x kpl. Muita kuvia x kpl. Lisäkuvat: muokatut tarkemmin muokatut potretit 40€/kpl ja muut kuvat 5€/kpl. Potrettikuvista toimitetaan sekä webkäyttöön- että paperitulostukseen sopivat digitaaliversiot. Muut kuvat toimitetaan värillisinä web ja print-versioina. 

 

Kuvat ovat JPEG-muodossa ja sRGB-väriavaruudessa ellei toisin sovita.

 

KUVIEN VALITSEMINEN JA TOIMITUS

Valokuvaaja valitsee perusmuokatut kuvat ja keskittyy kuvavalinnassaan hääpäivän tarinan kerrontaan. Kuvien toimitusaika on n. 2-8 viikkoa. 

 
Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa salasanasuojatussa nettigalleriassa. Toimituksen viivästyminen on mahdollista ainoastaan seuraavissa tilanteissa (pakottava este): vakava vammautuminen, sairaus tai kuolema.

 
TEKIJÄNOIKEUDET


Valokuvaaja omistaa kaikki kuvien tekijänoikeudet (ainoastaan valokuvaajalla on oikeus muokata valokuvia). 

Internetiin kuvia laitettaessa on kuvien yhteydessä on mainittava valokuvaaja: Heikki Vertanen Photography.

Valokuvilla on vapaa yksityinen käyttöoikeus. 

Valokuvaajalla on lupa käyttää häävalokuvia omilla kotisivuillaan ja portfoliossaan, ellei toisin sovita. Sopimuksessa käydään läpi nämä kohdat erikseen niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Tästä asiasta voi olla jo yhteydessä ennen tarjouksen hyväksymistä ottamalla kuvaajaan yhteyttä, jos teillä on erityistoiveita.

 

HÄÄKUVAUSSOPIMUS

 

Teen hääkuvauksesta aina kirjallisen sopimuksen, jotta kummatkin osapuolet voivat luottaa siihen, että sovitut asiat hoidetaan asianmukaisesti. Sopimuksessa käydään läpi kuvauspaketin sisältö, oikeudet ja vastuut jne., kaikki mahdollinen a:sta ö:n. Valokuvaajat.fi-palvelun kautta hyväksytty tarjous on sama asia kuin kuvaussopimus ellei toisin yhdessä sovita.

 

VARAUSMAKSU

 

Laskutan varausmaksuna 30 % tai vähintään 400€ totaalisummasta varauksen yhteydessä. Kun varausmaksu on maksettu, on sovittu päivä varmistetusti varattu juuri teille. Varausmaksua ei palauteta, mikäli perutte kuvauksen. Jos itse joudun perumaan kuvauksen, maksan varausmaksun takaisin, mutta en peru kuvausta kuin pakottavan esteen sattuessa eli vakavan vammautumisen, sairauden tai kuoleman johdosta. Kokonaissummasta jäljellä olevan osan laskutan ennen häitä ja lisätilaukset erikseen toimitusten yhteydessä.

Hinta sisältää kaikki kulut.

Hinnat (sis ALV 24%)

 

 

 

LISÄPALVELUITA

 

SAKSOFONIN SOITTOA HÄISSÄ


 
Soitan tenorisaksofonilla asiakkaan toiveiden mukaisesti 1:n biisin hääpäivänä kuvausten lomassa. Olen myös musiikin ammattilainen. Soittoani voi käydä kuuntelemassa hääbändimme sivustolla ( www.meercatz.org ).

+ 200€ (sis ALV 24%)

 

 

HÄÄBÄNDIMME


 
Ammattisoittajista ja laulajasta koottu 7-henkinen bändi, joka soittaa kattavan leikkauksen funk, soul ja motown -hittejä eri vuosikymmeniltä. Bändissä on mukana myös puhallinsektio eli saksofoni ja trumpetti.

web-osoite:  www.meercatz.org

 

Settilista sisältää biisejä mm.  seuraavilta artisteilta esim.

Pharrell Williams, Marvin Gaye, Chaka Chan, Michael Jackson, Jamiroquai, Prince jne.

 

Hinta sovitaan erikseen 

 

 

 

Hinnan voimassa Etelä-Suomen alueella.

Hinnat päivitetty 29.10.2016

 

Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron (24%)

Kaikki kuvat (c) Heikki Vertanen - kopiointi kielletty

Powered by PhotoDeck